Mijn diensten

Type-coach

Twee keer per jaar volgt een grote groep vrolijke kinderen type-les bij de Typetuin. Ik ga er voor om voor iedere deelnemer hier een onvergetelijke ervaring van te maken. Ik begeleid ze 13 weken, zowel online als op locatie.

De Typetuin biedt al ruim 40 jaar typeopleidingen aan. Dit doen we in groepsverband op scholen en via online. Altijd mét begeleiding. Voor kinderen, volwassenen en bedrijven. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid is ons slagingspercentage meer dan 97%.

Zangeres/Figurant 

Als kind was ik altijd en overal aan het zingen. Inmiddels sta ik al ruim 25 jaren op het podium en heb ik veel ervaring opgedaan in grote coverbands zoals Glamourama, Papa di Grazzi en Diep Triest. Op dit moment ben ik veel op pad met mijn band Prime Partyband. Ook ben ik solo, als duo of als trio te boeken. 

Daarnaast heb ik in 2019/2020 meegedaan aan de familiemusical "De avonturen van Don Quichotte". Eind 2020 heb ik meegespeeld in de familiefilm "De wonderlijke Kerst van Japie Kiel", waardoor mijn interesse voor de filmwereld was aangewakkerd en ik ook te boeken ben als figurant. In 2022 heb ik meegedaan aan de familiemusical "De Kielzog Rouge Familierevue".

Virtual Assistant

Met behulp van online samenwerkingstools bied ik ondersteuning aan drukbezette ondernemers. 

Dit kan eenvoudig administratief werk zijn, het beheren van de mailbox en agenda, het organiseren van vergaderingen en events of het opzetten en beheren van nieuwsbrieven en content voor social media en websites. 

Ik ontzorg u graag van taken die niet tot uw core business horen. Mijn missie: ondernemers ontzorgen, ondersteunen en waanzinnig werk afleveren.